Kapcsolat

Posta cím: BAJOR GLASS SLOVENSKO s.r.o.
 943 01 Štúrovo

Hlavná 22, 

Bajor István

Telefon: +36-70/216-9591

E-mail

uvegkereskedelem@gmail.com

Gyakori kérdések

Foglalkoznak teraszbeépítéssel, mozgatható üvegfalak telepítésével is?

Mozgatható,-Lapozható Üvegfal rendszer! Erkélyek beépítése, télikert kialakítás, teraszbeépítés ideális módszere. A lapozható üvegfal rendszert tervezése során alapvető szempont volt, hogy küszöb nélkül tudjuk használni a teraszt, az üvegtáblák könnyedén csússzanak a terasz vagy az erkély minden sarkába, szögletébe, illetve, hogy a kilátást ne zavarja egyetlen oszlop vagy keret elem se.

Hogyan védekezzek a vízkő ellen egyedi zuhanykabinomnál?

Kérésére speciális vízkőmentesítő réteggel látjuk el zuhanykabinját, mely megakadályozza a vízkőlerakódást.

Mikor érdemes elkezdeni a korlátok szerelését?

Egy új, vagy felújítás alatt lévő ingatlanon sokan elkövetik azt a hibát, hogy a burkolások, szigetelések elkészítése után keresnek korlátokkal foglalkozó céget. Korlátot csak teherhordó szerkezethez , pl. beton födém, aljzatbeton lehet rögzíteni. Hőszigetelésre utólag csak annak bontásával szerelhető korlát és teraszok már elkészült vízszigetelését se jó megoldás áttörni a korlátok rögzítése miatt. Ha lehetősége van rá, mindíg szerkezetkész állapotben keressen vállalkozót a korlátok rögzítésének egyeztetésére, alap szerelések elkészítésére.

Az árajánlat készítése és a helyszíni felmérés ingyenes?

Az árajámlat készítése ingyenes. Ennek alapja a megrendelő, érdeklődő által küldött információ. Ajánlatkérése alkalmával küldjön méreteket, eseteg fotót a szerelés helyéről, ezzel segíti kollágánlat a pontosabb ajánlat elkészítésében. A helyszíni felmérs nem díjtalan. Kiszállási díj és műszaki konzultáció díjköteles az aktuális átalány szerint, de ennek költsége levonásra kerül ha tényleges szerződés jön létre.

Miből áll az egyedi zuhanykabin?

Zuhanykabinjaink edzett, biztonsági üvegből készülnek, bármilyen méretben és megoldással illetve - csakúgy, mint üvegajtóink - többféle színben, megmunkálással és kialakítással rendelhetőek, átlátszó vagy egyedi homokfúvott, savmaratott mintával, dekorációval, tökéletes vízzárással.

Egyedi zuhanykabin tervezés-zuhanykabin beépítés

Egyedi Zuhanykabin építés, egyedi zuhanykabin tervezés.

Zuhanykabinjaink edzett, biztonsági üvegből készülnek, bármilyen méretben és megoldással illetve - csakúgy, mint üvegajtóink - többféle színben, megmunkálással és kialakítással rendelhetőek, átlátszó vagy egyedi homokfúvott, savmaratott mintával, dekorációval, tökéletes vízzárással.

ÚJ ÉS EGYEDI vízkőmentesítés!

Kérésére speciális vízkőmentesítő réteggel látjuk el zuhanykabinját, mely megakadályozza a vízkőlerakódást.

Az egyedi zuhanykabin helyszíni felmérés és tervezés alapján készül, kérjen ajánlatot kollégánktól, telefonon vagy email-ben!

Zuhanykabinok, egyedi zuhanykabinok kialakítása bármilyen helyszínen:

- tálca nélkül, burkolatra készített zuhanykabin
- tetőtérben, ferde síkhoz épített egyedi zuhanykabin
- szűk környezetben, egyedi megoldásokkl megvalósított zuhanykabinok

A fotókat nagyobb méretben a "képgaléria" menüpontban nézheti meg!

FONTOS: ne feledkezzen meg járófelületeinek csúszásmentesítéséről. A csúszásmentesítés megelőzheti a fürdőszobai balesetek döntő részét. 

 

egyedi zuhanykabin Budapest, zuhanykabin tervezés Budapest

VÁLASSZA A MAGAS MINŐSÉGET ÉS A KEDVEZŐ ÁRAKAT! A ZUHANYKABIN, EGYEDI ZUHANYKABIN, ZUHANYAJTÓ ÉS A KÁDPARAVÁN KÉSZÍTÉSÉRE KÉRJEN AJÁNLATOT, CSAK NÉHÁNY PERC AZ EGÉSZ!

MÉG EGY FONTOS DOLOG HA ZUHANYKABINT ÉPÍTTET: nem biztos, hogy az átlátszó a legjobb megoldás!

egyedi zuhanykabin Budapest, zuhanykabin tervezés Budapest

 

Kérésére fotókat küldünk a vasalatokról.

Zuhany és szerelvény fotók a képgalériában, bővebben találhatóak


egyedi zuhanykabin Budapest, zuhanykabin tervezés Budapest

egyedi zuhanykabin Budapest, zuhanykabin tervezés Budapest


egyedi zuhanykabin Budapest, zuhanykabin tervezés Budapestegyedi zuhanykabin Budapest, zuhanykabin tervezés Budapestegyedi zuhanykabin Budapest, zuhanykabin tervezés Budapest

 

 

egyedi zuhanykabin Budapest, zuhanykabin tervezés Budapestegyedi zuhanykabin Budapest, zuhanykabin tervezés Budapest

 

egyedi zuhanykabin építés Budapest, zuhanykabin tervezés Budapestegyedi zuhanykabin építés Budapest, zuhanykabin tervezés Budapest

egyedi zuhanykabin Budapest, zuhanykabin tervezés BudapestMilyen régre is nyúlik vissza a fürdés mint kulturális szokás?

Természetesen azt gondolnánk, hogy mindig is tisztálkodtak az emberek, és megtalálták ennek a legjobb és mindmáig felülmúlhatatlan eszközét: a vizet. Ez részben így is van, de bármilyen furcsán is hangzik, volt idő, amikor nemigen ápolták magukat őseink: a vizet pedig egyenesen kerülték.
Ha kalandozunk egy kicsit a múltban, akkor egészen az ókorig kell visszamennünk. A szebbik nem ebben a korban is sokat tett azért, hogy szépsége sokáig - még idősebb korában is - virágozzék. Az ókori egyiptomi hölgyek például naponta vettek fürdőt, bőrük üdeségét tej-, méz-, korpa-, viasz- és iszappakolásokkal óvták. Nem volt ez másképp az ókori görögöknél, illetve Rómában sem, ahol a szépséget a tisztaság, az ápolt fogazat és az üde lehelet jelentette. Rengeteg nyilvános fürdőt építettek, ahova nemcsak a fürdés, hanem a szórakozás kedvéért is jártak az emberek. A rettegett Néró császár felesége, Poppea például az ókori források és krónikák szerint szamártejben fürdött, hogy bőrének finomságát megőrizze.

  A test ápolásának és a nyilvános fürdők kultúrájának a XVI. században elterjedt pestis és az akkoriban gyógyíthatatlan szifilisz vetett véget. A nagy tudású orvosdoktorok "átestek a ló túlsó oldalára": óvták a népet a víztől, amely "kiszívja a testből az életerőt, gyöngíti rostjait, elpuhítja a szervezetet". Ennek hatására a XVIII. században a hölgyek és az urak parfümmel leplezték kipárolgó, áporodott testszagukat (ahelyett, hogy lemosták volna vízzel), a testükön képződő koszrétegről pedig azt tartották, hogy megóvja őket a káros külső hatásoktól. A fürdőkád akkoriban alig volt nagyobb egy tányérnál, s épp csak az ujjuk hegyét mártották bele a tányérkába, amelyben víz helyett inkább valamiféle alkohol vagy tej volt. Még a franciák legendás Napkirálya, XIV. Lajos is abban merítette ki a tisztálkodás fogalmát, hogy reggelente bedörzsölte a kezét némi konyakkal. 
 

És hogy mikor tértünk vissza az éltető vízhez? A XIX. századi függetlenségi forradalmak és szabadságharcok erre is hoztak megoldást: visszaengedték az otthonokba a szappant és az igazi fürdőkádakat is.


A zuhanyzás frissít, feszesebbé teszi a kötőszöveteket és felpezsdíti a vérkeringést. A kádfürdő ugyan nyugtat, de ha túl sokáig élvezed a langyos vízben való lubickolást, akkor az elernyeszti a szöveteket, és a bőröd kiszárad. Az tehát a legjobb választás, ha általában zuhanyozol, néha pedig - hangulatodtól függően - engedsz a csábításnak egy maximum 15 percig tartó fürdőzés erejéig. 

A weboldalon látható fotókat nagyobb méretben a "képgaléria" menüpontban nézheti meg!