Kapcsolat

BUDAPEST

Bajor István

Telefon: +36-20/227-0018

E-mail

rendeles@bajorglass.hu

bajor@uvegkereskedelem.hu
uvegkereskedelem@gmail.com

www.bajorglass.hu

Országos kivitelezés, szerlés és szerkezetbeépítés.

Gyakori kérdések

Hogyan védekezzek a vízkő ellen egyedi zuhanykabinomnál?

Kérésére speciális vízkőmentesítő réteggel látjuk el zuhanykabinját, mely megakadályozza a vízkőlerakódást.

Kiegészítőket is forgalmaznak, pl:üveg zsanérokat, szerelvényeket?

Természetesen, nálunk mindent megkap, bármilyen üveg zsanért, szerelvényt ami a munkánkhoz és tevékenységi körünkhöz kapcsolódik.

Miből áll az egyedi zuhanykabin?

Zuhanykabinjaink edzett, biztonsági üvegből készülnek, bármilyen méretben és megoldással illetve - csakúgy, mint üvegajtóink - többféle színben, megmunkálással és kialakítással rendelhetőek, átlátszó vagy egyedi homokfúvott, savmaratott mintával, dekorációval, tökéletes vízzárással.

Hogyan készül az egyedi zuhanykabin?

Az egyedi zuhanykabin helyszíni felmérés és tervezés alapján készül, kérjen ajánlatot kollégánktól, telefonon vagy email-ben! Zuhanykabinok, egyedi zuhanykabinok kialakítása bármilyen helyszínen: - tálca nélkül, burkolatra készített zuhanykabin- tetőtérben, ferde síkhoz épített egyedi zuhanykabin- szűk környezetben, egyedi megoldásokkl megvalósított zuhanykabinok A fotókat nagyobb méretben a "képgaléria" menüpontban nézheti meg!

Foglalkoznak teraszbeépítéssel, mozgatható üvegfalak telepítésével is?

Mozgatható,-Lapozható Üvegfal rendszer! Erkélyek beépítése, télikert kialakítás, teraszbeépítés ideális módszere. A lapozható üvegfal rendszert tervezése során alapvető szempont volt, hogy küszöb nélkül tudjuk használni a teraszt, az üvegtáblák könnyedén csússzanak a terasz vagy az erkély minden sarkába, szögletébe, illetve, hogy a kilátást ne zavarja egyetlen oszlop vagy keret elem se.

Rozsdamentes korlát-teraszkorlát,lépcsőkorlát

Rozsdamentes korlátok


A rozsdamentes acél (inox) szálcsiszolt, rozsdamentes anyagból készül. rendkívül jó ellenálló képességű, nem rozsdásodik, az időjárás hatásainak ellenáll. Emellett a korlát karbantartása is egyszerű, és nem igényel a későbbiekben festést vagy egyéb felületkezelést.

Termékeink külső és belső terekben egyaránt felhasználhatóak. Amellett, hogy elsődleges szerepük a védelem, díszítő, esztétikai elemként is alkalmazhatóak. A rozsdamentes acél korlát üveggel vagy fával is kombinálható, így mindenki saját ízlése és igénye szerint választhat.

Kínálatunkban több féle tervezésben és kivitelben szerepelnek inox acél korlátok. Az elemek nagy száma, azok változatossága teszi lehetővé, hogy a korlát esztétikailag minden szempontnak megfeleljen. Kollégáink nagy tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére a korlátok megtervezésétől a kivitelezésig.

 

Munkáik során nem csak a külső megjelenére fordítunk figyelmet, de a technikai megoldások és a biztonság is fontos számunkra. Ennek szellemében a legmodernebb műhelytechnoilógiákat alkalmazva oszlopainkat és rögzítéseinekt termikus fúrással készítjük mely jelentősen megnöveli a szerkezeteink szilárdságát.

Hagyományos fúrásoknál az agyagot elforgácsoplva, a csövek, zártszelvények 2 mm vastag anyagába készítenek menetet, ez viszonylag kevés menethoszt jelent és lényegesen kisebb szilárdságot. tartást biztosít.

A termikus fúrásnál, hő hatására az anyag megnyúlik az oszlop belseje felé és így háromszor hosszabb menet készíthető 

Ennek eredménye képpen a megfogóelemek tartása 3-3,5 tonna is lehet, ez többszöröse a hagyományos rögzítésnek.


 

 

 

 

 

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését, bátran vegye fel cégünkkel a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön!

5 pálcás rozsdamentes teraszkorlát.

Kültéri, terasz határoló korlát megoldás.

Kérjen árajánlatot

Az ajánlatkérés ingyenes, és segít dönteni!

ELÉRHETŐSÉG (email cím vagy telefonszám) *:
AZ AJÁNLATKÉRÉS TÁRGYA *:
Beépítés helye (ha kér helyszíni beépítést):
Töltsön fel mellékletet!:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Feszítőhuzalos, rozsdamentes acél korlát.