• Üveg korlát

  Üveg korlát

  Rövid oszlopos üvegkorlát

 • Teraszbeépítés-Járható üvegfelület

  Teraszbeépítés-Járható üvegfelület

  Tegye különlegessé modern teraszát

  Kérjen ajánlatot »
 • Rozsdamentes, inox korlát

  Rozsdamentes, inox korlát

  Az örök darab

  Kérjen ajánlatot »
 • Üvegkorlátok

  Üvegkorlátok

  Legyen az nyaraló, családi ház, vagy céges esetleg kereskedelmi épület az igazi szépségét, eleganciáját az üvegkorlát biztosan megadja. Kérje online kedvezményünket.

  Kérjen ajánlatot »
 • Egyedi zuhanykabinok

  Egyedi zuhanykabinok

  Problémás méretek a zuhanyzóhoz? Olcsóbb, szebb, jobb. Spóroljon egyedivel

  Kérjen ajánlatot »
 • Üvegterasz

  Üvegterasz

 • Üvegfal-Üveg ajtó

  Üvegfal-Üveg ajtó

  Irodákba, bevásárlóközpontokba elegáns megjelenés megfizethető áron

  Kérjen ajánlatot »

Rozsdamentes korlát-teraszkorlát,lépcsőkorlát

Rozsdamentes korlátok


A rozsdamentes acél (inox) szálcsiszolt, rozsdamentes anyagból készül. rendkívül jó ellenálló képességű, nem rozsdásodik, az időjárás hatásainak ellenáll. Emellett a korlát karbantartása is egyszerű, és nem igényel a későbbiekben festést vagy egyéb felületkezelést.

Termékeink külső és belső terekben egyaránt felhasználhatóak. Amellett, hogy elsődleges szerepük a védelem, díszítő, esztétikai elemként is alkalmazhatóak. A rozsdamentes acél korlát üveggel vagy fával is kombinálható, így mindenki saját ízlése és igénye szerint választhat.

Kínálatunkban több féle tervezésben és kivitelben szerepelnek inox acél korlátok. Az elemek nagy száma, azok változatossága teszi lehetővé, hogy a korlát esztétikailag minden szempontnak megfeleljen. Kollégáink nagy tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére a korlátok megtervezésétől a kivitelezésig.

 

Munkáik során nem csak a külső megjelenére fordítunk figyelmet, de a technikai megoldások és a biztonság is fontos számunkra. Ennek szellemében a legmodernebb műhelytechnoilógiákat alkalmazva oszlopainkat és rögzítéseinekt termikus fúrással készítjük mely jelentősen megnöveli a szerkezeteink szilárdságát.

Hagyományos fúrásoknál az agyagot elforgácsoplva, a csövek, zártszelvények 2 mm vastag anyagába készítenek menetet, ez viszonylag kevés menethoszt jelent és lényegesen kisebb szilárdságot. tartást biztosít.

A termikus fúrásnál, hő hatására az anyag megnyúlik az oszlop belseje felé és így háromszor hosszabb menet készíthető 

Ennek eredménye képpen a megfogóelemek tartása 3-3,5 tonna is lehet, ez többszöröse a hagyományos rögzítésnek.


 

 

 

 

 

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését, bátran vegye fel cégünkkel a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön!

5 pálcás rozsdamentes teraszkorlát.

Kültéri, terasz határoló korlát megoldás.

Kérjen árajánlatot

Az ajánlatkérés ingyenes, és segít dönteni!

ELÉRHETŐSÉG (email cím vagy telefonszám) *:
AZ AJÁNLATKÉRÉS TÁRGYA *:
Beépítés helye (ha kér helyszíni beépítést):
Töltsön fel mellékletet!:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Feszítőhuzalos, rozsdamentes acél korlát.

Kapcsolat

BUDAPEST

Bajor István

Telefon: +36-70/216-9596

E-mail

rendeles@bajorglass.hu

uvegkereskedelem@gmail.com

www.bajorglass.hu

Országos kivitelezés, szerlés és szerkezetbeépítés.

Gyakori kérdések

Hogyan védekezzek a vízkő ellen egyedi zuhanykabinomnál?

Kérésére speciális vízkőmentesítő réteggel látjuk el zuhanykabinját, mely megakadályozza a vízkőlerakódást.

Mikor érdemes elkezdeni a korlátok szerelését?

Egy új, vagy felújítás alatt lévő ingatlanon sokan elkövetik azt a hibát, hogy a burkolások, szigetelések elkészítése után keresnek korlátokkal foglalkozó céget. Korlátot csak teherhordó szerkezethez , pl. beton födém, aljzatbeton lehet rögzíteni. Hőszigetelésre utólag csak annak bontásával szerelhető korlát és teraszok már elkészült vízszigetelését se jó megoldás áttörni a korlátok rögzítése miatt. Ha lehetősége van rá, mindíg szerkezetkész állapotben keressen vállalkozót a korlátok rögzítésének egyeztetésére, alap szerelések elkészítésére.

Az árajánlat készítése és a helyszíni felmérés ingyenes?

Az árajámlat készítése ingyenes. Ennek alapja a megrendelő, érdeklődő által küldött információ. Ajánlatkérése alkalmával küldjön méreteket, eseteg fotót a szerelés helyéről, ezzel segíti kollágánlat a pontosabb ajánlat elkészítésében. A helyszíni felmérs nem díjtalan. Kiszállási díj és műszaki konzultáció díjköteles az aktuális átalány szerint, de ennek költsége levonásra kerül ha tényleges szerződés jön létre.

Foglalkoznak teraszbeépítéssel, mozgatható üvegfalak telepítésével is?

Mozgatható,-Lapozható Üvegfal rendszer! Erkélyek beépítése, télikert kialakítás, teraszbeépítés ideális módszere. A lapozható üvegfal rendszert tervezése során alapvető szempont volt, hogy küszöb nélkül tudjuk használni a teraszt, az üvegtáblák könnyedén csússzanak a terasz vagy az erkély minden sarkába, szögletébe, illetve, hogy a kilátást ne zavarja egyetlen oszlop vagy keret elem se.

Miből áll az egyedi zuhanykabin?

Zuhanykabinjaink edzett, biztonsági üvegből készülnek, bármilyen méretben és megoldással illetve - csakúgy, mint üvegajtóink - többféle színben, megmunkálással és kialakítással rendelhetőek, átlátszó vagy egyedi homokfúvott, savmaratott mintával, dekorációval, tökéletes vízzárással.