Kapcsolat

BUDAPEST

Bajor István

Telefon: +36-20/227-0018

E-mail

rendeles@bajorglass.hu

bajor@uvegkereskedelem.hu
uvegkereskedelem@gmail.com

www.bajorglass.hu

Országos kivitelezés, szerlés és szerkezetbeépítés.

Gyakori kérdések

Foglalkoznak teraszbeépítéssel, mozgatható üvegfalak telepítésével is?

Mozgatható,-Lapozható Üvegfal rendszer! Erkélyek beépítése, télikert kialakítás, teraszbeépítés ideális módszere. A lapozható üvegfal rendszert tervezése során alapvető szempont volt, hogy küszöb nélkül tudjuk használni a teraszt, az üvegtáblák könnyedén csússzanak a terasz vagy az erkély minden sarkába, szögletébe, illetve, hogy a kilátást ne zavarja egyetlen oszlop vagy keret elem se.

Miből áll a Mozgatható,-Lapozható Üvegfal rendszer?

A rendszer alumínium vázszerkezetre épített 8, 10, vagy 12 mm vastag edzett biztonsági üveggel, illetve edtett laminált többrétegű biztonsági üveggel készül, az üvegtáblák között UV álló szilikon tömítések biztosítják a tökéletes zárást. Kialakításunk fontos eleme, hogy az egyik üvegtáblát középzárral szereljük, azaz a teljes fal mozgatása nélkül hagyományos üvegajtóként haszálható, ez az üvegtábla bárhol elhelyezkedhet a falon, akár középen is. A szerkezet nem tartalmaz görgőket, kerekeket, így szeles időben nem törög, nyitáskor nem akad, nem kattog. A szerkezet elemeire 5 év garanciát biztosít a gyártó és rendelkezik európai minőségi tanusítvánnyal!

Miből áll az egyedi zuhanykabin?

Zuhanykabinjaink edzett, biztonsági üvegből készülnek, bármilyen méretben és megoldással illetve - csakúgy, mint üvegajtóink - többféle színben, megmunkálással és kialakítással rendelhetőek, átlátszó vagy egyedi homokfúvott, savmaratott mintával, dekorációval, tökéletes vízzárással.

Hogyan készül az egyedi zuhanykabin?

Az egyedi zuhanykabin helyszíni felmérés és tervezés alapján készül, kérjen ajánlatot kollégánktól, telefonon vagy email-ben! Zuhanykabinok, egyedi zuhanykabinok kialakítása bármilyen helyszínen: - tálca nélkül, burkolatra készített zuhanykabin- tetőtérben, ferde síkhoz épített egyedi zuhanykabin- szűk környezetben, egyedi megoldásokkl megvalósított zuhanykabinok A fotókat nagyobb méretben a "képgaléria" menüpontban nézheti meg!

Kiegészítőket is forgalmaznak, pl:üveg zsanérokat, szerelvényeket?

Természetesen, nálunk mindent megkap, bármilyen üveg zsanért, szerelvényt ami a munkánkhoz és tevékenységi körünkhöz kapcsolódik.

Teraszbeépítés, terasz beépítés, erkély beépítés

Mozgatható,-Lapozható Üvegfal rendszer! Erkélyek beépítése, télikert kialakítás, teraszbeépítés ideális módszere. Az általunk forgalmazott technológia Európában gyártott termék, minőségi tamusítvánnyal rendelkezik, alkatrészeire 5 éves gyártói garancia érvényes! Küszöb nélkül is szerelhető 3 méter magasságig.

 

A lapozható üvegfal rendszert tervezése során alapvető szempont volt, hogy az üvegtáblák könnyedén csússzanak a terasz vagy az erkély minden sarkába, szögletébe, illetve, hogy a kilátást ne zavarja egyetlen oszlop vagy keret elem se. A szerkezet nem tartalmaz görgőket, kerekeket, minimális a karbantartási igénye, szeles időben nem zörög, nem kattog.

Ez a teraszbeépítési rendszer alkalmas teraszok, erkélyek, akár utólagos beépítésére is, télikertek kialakítására, vagy úszómedencék esztétikus  és nyitható lehatárolására. Az üvegtáblák zárt állapotban egy teljesen tiszta képet biztosítanak az épület homlokzatán, kitekintve semmi nem akadályozza a kilátást.

Az üvegfal nyitott állapotban biztosítja környezet zavartalan élvezetét, a friss levegő zavartalan beáramlását.

A rendszer alumínium vázszerkezetre épített 8, 10 vagy akár 12 mm vastag edzett biztonsági üveggel, vagy többrétegű ragasztott edzett biztonsági üveggel is készülhet. Az üvegtáblák között UV álló szilikon tömítések biztosítják a tökéletes zárást. Kialakításunk fontos eleme, hogy az egyik üvegtáblát középzárral szerelhetjük, azaz a teljes fal mozgatása nélkül hagyományos üvegajtóként használható. Más rendszerektől eltérően, egyedülálló módon az ajtó mindegyik üvegtáblából kialakítható a falszakasz bármely részén, akár középen is.

Bővebb információt és egyedi tervezést kérhet kollégánktól! 

Több fotót talál a KÉPGALÉRIÁRA kattintva

Kérjen árajánlatot

Az ajánlatkérés ingyenes, és segít dönteni!

ELÉRHETŐSÉG (email cím vagy telefonszám) *:
AZ AJÁNLATKÉRÉS TÁRGYA *:
Beépítés helye (ha kér helyszíni beépítést):
Töltsön fel mellékletet!:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Nézze meg rövid bemutató videónkat:

Bemutató film

Termékeink melnősége kimagasló a piacon, szinte egyedülálló módon teszteli rendszeresen a gyártó minden új megoldását illetve az összes beépített alkatrészt.

Rövidített leírás a bevizsgálásról:

1. Szélterhelés, EN 12211, Ablakok és ajtók - Szélterheléssel szembeni ellenállás - Vizsgálati módszer

Az alábbi tesztek az EN 12211 sztenderdek szerint lettek végrehajtva az erkély és terasz paneleken. Az EN 12210 sztenderd alapján 5-ös fokozatú szélterhelést alkalmaztunk.

A terasz üvegpaneljét a következő pozitív- és negatív nyomásteszteknek vetettük alá:

- három, 2200 Pa nyomású pozitív ráhatás

- növekvő pozitív- és negatív nyomás 2000 Pa-ig, a külső leület szélnek kitett egység tesztelésével

- 50 oda-vissza váltakozó pozitív és negatív nyomásgyakorlás 1000 Pa-os értékkel

- biztonsági teszt: egyszeri 3000 Pa-os pozitív, valamint egy 3000 Pa-os negatív ráhatással

- az üvegegységeket kinyitottuk, bezártuk, valamint behatóan megvizsgáltuk a helyes működésüket

A kültéri üvegpanelt 2000 pa-os pozitív és negatív nyomással vizsgáltuk.

2. Függőleges nyomástűrés, EN 13115, EN 14608

Az egyik üvegpanelt 90°-ban kinyitottuk és 800 N-os (EN 13115, 4-es típus) függőleges nyomást gyakoroltunk rá 5 percen keresztül a retesz oldalán levő felső sarokban. Vízszintes nyomást ebben az esetben nem gyakoroltunk, hiszen a teszt közben vagy mind a négy sarok rögzítve volt (csukott állapotban), vagy (nyitott állapotban) két sarok függőleges állapotban, nyitva állt, a másik két sarok pedig függőlegesen rögzítve volt. A panel működőképességét a nyomásteszt után megvizsgáltuk.

3. Ingás becsapódásteszt, EN 12600

AZ EN 12600-as sztenderd alapján becsapódástesztet hajtottunk végre 50 kg-os próbatesttel. A próbatest kerekeiben 0.35 MPa-os nyomás volt. Egy becsapódást mértünk a panel közepére 450 mm-es magasságból. Mindegyik panel mindkét oldalán végrehajtottuk ezt a tesztet. A panelek működőképességét a tesztek után megvizsgáltuk.

 Szélterhelés, EN 12211, Ablakok és ajtók - Szélterheléssel szembeni ellenállás - Vizsgálati módszer és EN 12210 osztályozás

A Keretnélküli Erkély és Terasz Üvegrendszer, (10 mm-es rendszer, 1800 mm magasság) átment az 5-ös típusú EN 12210-es teszteken, károk nélkül. A tesztet követően semmiféle maradandó kár nem keletkezett a rendszerben. A nyitás, csukás, valamint a vízszintes mozgatás problémamentes volt a vizsgálatok után is.

 

 Függőleges központozott nyomástűrés, EN 14608

Nem történt törés, vagy bármely vizuális deformáció az első vizsgált Keretnélküli Erkély és Terasz Üvegrendszer , (10 mm-es rendszer, 1800 mm magasság) tesztelése közben. Az EN 13115 4-es típusú sztenderdek szerint 80 kg-os függőleges terhelésnek vetettük alá. A nyitás, csukás, valamint a vízszintes mozgatás problémamentes volt a vizsgálatok után is. 

Ingás becsapódás ellenállás SFS-EN 12600

A Keretnélküli Erkély és Terasz Üvegrendszer, (10 mm-es rendszer, 1800 mm magasság) ingás becsapódástesztének eredményei: 

 A Keretnélküli Erkély és Terasz Üvegrendszer Todocristal, (10 mm-es rendszer, 1800 mm magasság) (Gyártó: Allglass Confort Systems S.L.) becsapódással szembeni ellenállás teszteredményei.

A becsapódásnak alávetett üvegpanel kár nélkül átment a teszten. A nyitás, csukás, valamint a vízszintes mozgatás problémamentes volt a vizsgálatok után is.

Infó: Telefon: 06-20/227-0018

E-mail: uvegkereskedelem@gmail.com

rendeles@bajorglass.hu