Kapcsolat

Posta cím: BAJOR GLASS SLOVENSKO s.r.o.
 943 01 Štúrovo

Hlavná 22, 

Bajor István

Telefon: +36-70/216-9591

E-mail

uvegkereskedelem@gmail.com

Gyakori kérdések

Foglalkoznak teraszbeépítéssel, mozgatható üvegfalak telepítésével is?

Mozgatható,-Lapozható Üvegfal rendszer! Erkélyek beépítése, télikert kialakítás, teraszbeépítés ideális módszere. A lapozható üvegfal rendszert tervezése során alapvető szempont volt, hogy küszöb nélkül tudjuk használni a teraszt, az üvegtáblák könnyedén csússzanak a terasz vagy az erkély minden sarkába, szögletébe, illetve, hogy a kilátást ne zavarja egyetlen oszlop vagy keret elem se.

Az árajánlat készítése és a helyszíni felmérés ingyenes?

Az árajámlat készítése ingyenes. Ennek alapja a megrendelő, érdeklődő által küldött információ. Ajánlatkérése alkalmával küldjön méreteket, eseteg fotót a szerelés helyéről, ezzel segíti kollágánlat a pontosabb ajánlat elkészítésében. A helyszíni felmérs nem díjtalan. Kiszállási díj és műszaki konzultáció díjköteles az aktuális átalány szerint, de ennek költsége levonásra kerül ha tényleges szerződés jön létre.

Mikor érdemes elkezdeni a korlátok szerelését?

Egy új, vagy felújítás alatt lévő ingatlanon sokan elkövetik azt a hibát, hogy a burkolások, szigetelések elkészítése után keresnek korlátokkal foglalkozó céget. Korlátot csak teherhordó szerkezethez , pl. beton födém, aljzatbeton lehet rögzíteni. Hőszigetelésre utólag csak annak bontásával szerelhető korlát és teraszok már elkészült vízszigetelését se jó megoldás áttörni a korlátok rögzítése miatt. Ha lehetősége van rá, mindíg szerkezetkész állapotben keressen vállalkozót a korlátok rögzítésének egyeztetésére, alap szerelések elkészítésére.

Hogyan védekezzek a vízkő ellen egyedi zuhanykabinomnál?

Kérésére speciális vízkőmentesítő réteggel látjuk el zuhanykabinját, mely megakadályozza a vízkőlerakódást.

Miből áll az egyedi zuhanykabin?

Zuhanykabinjaink edzett, biztonsági üvegből készülnek, bármilyen méretben és megoldással illetve - csakúgy, mint üvegajtóink - többféle színben, megmunkálással és kialakítással rendelhetőek, átlátszó vagy egyedi homokfúvott, savmaratott mintával, dekorációval, tökéletes vízzárással.

Üvegajtó, üvegfal


BELTÉRI ÜVEGAJTÓK, ÜVEGFALAK, MOZGATHATÓ ÜVEGFALAK KERET NÉLKÜL

Gondolta volna, hogy régi ajtója cseréjét egyszerűen, kellemetlen kőműves munka nélkül is könnyedén kivitelezheti velünk? Pontos felméréstől számítva, akár 1-2 hét alatt elkészülnek üvegajtóink. Maximális biztonságot nyújtanak keret nélküli üvegajtóink is, hiszen különös tekintettel a ritkán előforduló törés esetére komoly biztonság- technikai eljárások figyelembevételével készülnek.

A képek nagyobb méretben megtekinthetőek a "KÉPGALÉRIA" menüpontban!
üvegajtó budapest, üvegfal budapest, MOZGATHATÓ ÜVEGFAL budapest


 A mai kor ízlésvilága már nem csak üvegajtót enged lakásainkba, az egyre nyitottabbá, világosabbá váló belső terek kialkításakor alkalmazza az üvegfalakat,az eltolható mozgatható falrendszereket, vagy egyszerűen a tolójtó is a lakás elegáns, díszes kiegészítője lehet.  Lakása irodája átalakítása előtt kérjen ingyenes tanácsadást az üvegfalak,  építészetiüvegek megoldásainak alklmazhatósága érdekében!

üvegajtó budapest, üvegfal budapest, MOZGATHATÓ ÜVEGFAL budapest

Az irodákban már megszokott, illetve az "A" kategós irodaházakban elvárás az üveg felületek, üvegfalak  lehető legszélesebbkörű alkalmazása, így fokozva az eleganciát és a komfortérzetet. Cserélje le irodái gipszkarton falait modern üvegszerkezetekre melyek jelentős része már mozgatható, nagyobb tárgyalók és irodák nyithatóak mobil falainkal.


üvegajtó budapest, üvegfal budapest, MOZGATHATÓ ÜVEGFAL budapest

üvegajtó budapest, üvegfal budapest, MOZGATHATÓ ÜVEGFAL budapest


üvegajtó budapest, üvegfal budapest, MOZGATHATÓ ÜVEGFAL budapest
üvegajtó budapest, üvegfal budapest, MOZGATHATÓ ÜVEGFAL budapest

üvegajtó budapest, üvegfal budapest, MOZGATHATÓ ÜVEGFAL budapest

Kérésére ajánlatot adunk speciális biztonsági, betörés vagy átlövésgátló üvegekről: Minősített biztonsági üveg

  • Minősített ragasztott biztonsági üvegek (8DIN 52 290 szabvány szerint)
  • Átdobást gátló üvegek
  • A1, A2, A3 P1A, P2A, P3A, P4A, P5A
  Betörést gátló üvegek
  • B1
  • B2
  • B3 P6B
  • P7B
  • P8B
  Golyóálló üvegeg
 • C1 SA/SF BR1
  • BR2
  • BR3
  • BR4
  • BR5
  • BR6
  • BR7
  • C2 SA/SF
  • C3 SA/SF
  • C4 SA/SF
  • C5 SA/SF

Üvegajtó, üvegfal ajánlatkérés:

Telefonon:06-20/-227-0018

E-mail: uvegkereskedelem@gmail.com

 

- Az üvegajtó tiszta, elegáns megjelenése egyedi hangulatot teremt a helyiségben, mivel az üvegajtó – más anyagokkal ellentétben – átengedi a fényt.
- Az üvegajtó dekorativitása mellett épp olyan ellenálló és hosszú élettartamú, mint egy hagyományos nyílászáró, sőt: a vizes helyiségekbe célszerűbb megoldás, mint pl. a fa, mert az üvegajtó nem vetemedik, nem korhad, nem deformálódik a gőz hatására, és nem szükséges hozzá felületkezelés.
- Az üvegajtó csökkenti a bezártságérzetet, mivel fényáteresztő képessége révén zárt állapotban sem teljes a helyiségek egymástól való elszeparáltsága. A választott típustól függően az üvegajtó lehet akár teljesen átlátszó, víztiszta is.
- Az üvegajtó egyszerűen beszerelhető; bontási munkálatok nélkül, a falra, meglévő tokra rögzíthető.