Kapcsolat

Posta cím: BAJOR GLASS SLOVENSKO s.r.o.
 943 01 Štúrovo

Hlavná 22, 

Bajor István

Telefon: +36-70/216-9591

E-mail

uvegkereskedelem@gmail.com

Gyakori kérdések

Miből áll az egyedi zuhanykabin?

Zuhanykabinjaink edzett, biztonsági üvegből készülnek, bármilyen méretben és megoldással illetve - csakúgy, mint üvegajtóink - többféle színben, megmunkálással és kialakítással rendelhetőek, átlátszó vagy egyedi homokfúvott, savmaratott mintával, dekorációval, tökéletes vízzárással.

Hogyan védekezzek a vízkő ellen egyedi zuhanykabinomnál?

Kérésére speciális vízkőmentesítő réteggel látjuk el zuhanykabinját, mely megakadályozza a vízkőlerakódást.

Az árajánlat készítése és a helyszíni felmérés ingyenes?

Az árajámlat készítése ingyenes. Ennek alapja a megrendelő, érdeklődő által küldött információ. Ajánlatkérése alkalmával küldjön méreteket, eseteg fotót a szerelés helyéről, ezzel segíti kollágánlat a pontosabb ajánlat elkészítésében. A helyszíni felmérs nem díjtalan. Kiszállási díj és műszaki konzultáció díjköteles az aktuális átalány szerint, de ennek költsége levonásra kerül ha tényleges szerződés jön létre.

Foglalkoznak teraszbeépítéssel, mozgatható üvegfalak telepítésével is?

Mozgatható,-Lapozható Üvegfal rendszer! Erkélyek beépítése, télikert kialakítás, teraszbeépítés ideális módszere. A lapozható üvegfal rendszert tervezése során alapvető szempont volt, hogy küszöb nélkül tudjuk használni a teraszt, az üvegtáblák könnyedén csússzanak a terasz vagy az erkély minden sarkába, szögletébe, illetve, hogy a kilátást ne zavarja egyetlen oszlop vagy keret elem se.

Mikor érdemes elkezdeni a korlátok szerelését?

Egy új, vagy felújítás alatt lévő ingatlanon sokan elkövetik azt a hibát, hogy a burkolások, szigetelések elkészítése után keresnek korlátokkal foglalkozó céget. Korlátot csak teherhordó szerkezethez , pl. beton födém, aljzatbeton lehet rögzíteni. Hőszigetelésre utólag csak annak bontásával szerelhető korlát és teraszok már elkészült vízszigetelését se jó megoldás áttörni a korlátok rögzítése miatt. Ha lehetősége van rá, mindíg szerkezetkész állapotben keressen vállalkozót a korlátok rögzítésének egyeztetésére, alap szerelések elkészítésére.

Üvegtetők, járható üvegek

ÜVEGTETŐK ÉS JÁRHATÓ ÜVEGFELÜLETEK


Cégünk szeretne új megoldásokat és ötleteket bemutatni az üvegtetőkről és a járható üvegfelületekről. Bátran tervezze be otthonába, hiszen ennek a különleges és mégis természetes anyagnak köszönhetően, igazán szép és egyedi külső, valamint belső tér alakítható ki egyre megfizethetőbb áron.

Egyre több építtető és tervező keresi meg cégünket olyan kéréssel, hogy szeretnének minél több üveget látni otthonukban, vagy az általuk tervezett épületekben, mit javaslok. Mi szívesen elmondom nekik, hogy éljenek bátran az ötlet szabadságával, kérjenek olyan eseti megoldásokról is ajánlatot, amiben nem látják a megvalósíthatóság reália esélyét, mert az üveg a lehetőségek végtelen sorát rejti magában. Olyan exkluzív, bensőséges és mégis meleg, a mai igényeknek mindenben megfelelő hangulatot teremt, amely méltán vívja ki az emberek elismerését.

Magyarországon egyedülálló megoldások összhangját nyújtunk erkélyek, teraszok és télikertek üvegezéséhez, mely sok munka és tervezésre épül.

Fix és mozgatható üvegfalaink minden évszakban élvezetessé varázsolják egy eddig szinte kihasználatlan teraszt vagy erkélyt, különösen exkluzív módon egy üvegtető kombinációval.

De a járható üvegfelület, az üveg padlózat sem az irodaházak, vagy plázák kiváltsága. Egy igényesen  kialakított otthonnak is része lehet a járható üveg, különösen egy jól megvilágított LED technológia kombinációjával.

Ha ötlete van, vagy csak egy kihasználatlan rész a környezetében kérjen ajánlatot!

Az ajánlatkérés ingyenes és segít dönteni!