Kapcsolat

BUDAPEST

Bajor István

Telefon: +36-20/227-0018

E-mail

rendeles@bajorglass.hu

bajor@uvegkereskedelem.hu
uvegkereskedelem@gmail.com

www.bajorglass.hu

Országos kivitelezés, szerlés és szerkezetbeépítés.

Gyakori kérdések

Kiegészítőket is forgalmaznak, pl:üveg zsanérokat, szerelvényeket?

Természetesen, nálunk mindent megkap, bármilyen üveg zsanért, szerelvényt ami a munkánkhoz és tevékenységi körünkhöz kapcsolódik.

Miből áll a Mozgatható,-Lapozható Üvegfal rendszer?

A rendszer alumínium vázszerkezetre épített 8, 10, vagy 12 mm vastag edzett biztonsági üveggel, illetve edtett laminált többrétegű biztonsági üveggel készül, az üvegtáblák között UV álló szilikon tömítések biztosítják a tökéletes zárást. Kialakításunk fontos eleme, hogy az egyik üvegtáblát középzárral szereljük, azaz a teljes fal mozgatása nélkül hagyományos üvegajtóként haszálható, ez az üvegtábla bárhol elhelyezkedhet a falon, akár középen is. A szerkezet nem tartalmaz görgőket, kerekeket, így szeles időben nem törög, nyitáskor nem akad, nem kattog. A szerkezet elemeire 5 év garanciát biztosít a gyártó és rendelkezik európai minőségi tanusítvánnyal!

Miből áll az egyedi zuhanykabin?

Zuhanykabinjaink edzett, biztonsági üvegből készülnek, bármilyen méretben és megoldással illetve - csakúgy, mint üvegajtóink - többféle színben, megmunkálással és kialakítással rendelhetőek, átlátszó vagy egyedi homokfúvott, savmaratott mintával, dekorációval, tökéletes vízzárással.

Hogyan készül az egyedi zuhanykabin?

Az egyedi zuhanykabin helyszíni felmérés és tervezés alapján készül, kérjen ajánlatot kollégánktól, telefonon vagy email-ben! Zuhanykabinok, egyedi zuhanykabinok kialakítása bármilyen helyszínen: - tálca nélkül, burkolatra készített zuhanykabin- tetőtérben, ferde síkhoz épített egyedi zuhanykabin- szűk környezetben, egyedi megoldásokkl megvalósított zuhanykabinok A fotókat nagyobb méretben a "képgaléria" menüpontban nézheti meg!

Foglalkoznak teraszbeépítéssel, mozgatható üvegfalak telepítésével is?

Mozgatható,-Lapozható Üvegfal rendszer! Erkélyek beépítése, télikert kialakítás, teraszbeépítés ideális módszere. A lapozható üvegfal rendszert tervezése során alapvető szempont volt, hogy küszöb nélkül tudjuk használni a teraszt, az üvegtáblák könnyedén csússzanak a terasz vagy az erkély minden sarkába, szögletébe, illetve, hogy a kilátást ne zavarja egyetlen oszlop vagy keret elem se.

Üvegtetők, járható üvegek

ÜVEGTETŐK ÉS JÁRHATÓ ÜVEGFELÜLETEK


Cégünk szeretne új megoldásokat és ötleteket bemutatni az üvegtetőkről és a járható üvegfelületekről. Bátran tervezze be otthonába, hiszen ennek a különleges és mégis természetes anyagnak köszönhetően, igazán szép és egyedi külső, valamint belső tér alakítható ki egyre megfizethetőbb áron.

Egyre több építtető és tervező keresi meg cégünket olyan kéréssel, hogy szeretnének minél több üveget látni otthonukban, vagy az általuk tervezett épületekben, mit javaslok. Mi szívesen elmondom nekik, hogy éljenek bátran az ötlet szabadságával, kérjenek olyan eseti megoldásokról is ajánlatot, amiben nem látják a megvalósíthatóság reália esélyét, mert az üveg a lehetőségek végtelen sorát rejti magában. Olyan exkluzív, bensőséges és mégis meleg, a mai igényeknek mindenben megfelelő hangulatot teremt, amely méltán vívja ki az emberek elismerését.

Magyarországon egyedülálló megoldások összhangját nyújtunk erkélyek, teraszok és télikertek üvegezéséhez, mely sok munka és tervezésre épül.

Fix és mozgatható üvegfalaink minden évszakban élvezetessé varázsolják egy eddig szinte kihasználatlan teraszt vagy erkélyt, különösen exkluzív módon egy üvegtető kombinációval.

De a járható üvegfelület, az üveg padlózat sem az irodaházak, vagy plázák kiváltsága. Egy igényesen  kialakított otthonnak is része lehet a járható üveg, különösen egy jól megvilágított LED technológia kombinációjával.

Ha ötlete van, vagy csak egy kihasználatlan rész a környezetében kérjen ajánlatot!

Az ajánlatkérés ingyenes és segít dönteni!

Kérjen árajánlatot

Az ajánlatkérés ingyenes, és segít dönteni!

ELÉRHETŐSÉG (email cím vagy telefonszám) *:
AZ AJÁNLATKÉRÉS TÁRGYA *:
Beépítés helye (ha kér helyszíni beépítést):
Töltsön fel mellékletet!:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!